ponnypappa

Tävling

Publicerad 2012-02-09 18:23:18 i Allmänt,

Har tänkt på hur mycket jobb det är att åka på en tävling, speciellt när man bor i norrland. Först är det att packa alla saker som måste med både till ryttaren och ponnyn. Kläder och då kan man inte ha vilka kläder som helst nej det ska vara ridstövlareller schaps, vita ridbyxor och kavaj. Snyggt som attan men praktiskt, nej inte alls.

När allt är packat och klart ska man åka och då handlar det om ca 40  mil enkel väg, man får inte glämma bort att man har ett levande djur i transporten så det går ju inte att köra så fort! Vi måste alltså starta  tidigt på morgonen och kommer fram med lite tur efter lunch, väl framme så ska boxen iordningställas och hästen skall få sträcka på benen, massor av saker att göra.  Försöka leta upp vart man skall bo och så får man ju inte glömma att sätta något i magen. Oftast glömmer man bort att äta och helt plötsligt snurrar hela världen då kommer man på att tusan jag måste få mat i magen och hur är det med resten av familjen??
Dagen därpå är det tävling och det är ju en väldigt spännande och trevlig dag har man tur så är det tävling två dagar och då har det varit en riktigt lyckad helg.
Efter alla tävlingar och uppståndelse så ska man packa, mocka och påbörja den långa resan hem (40 mil=. Trött sliten kommer man hem på kvällskvisten och säger vad har vi gett oss in i, är det verkligen ett bra val att bo längst upp i norr när man har en dotter som vill tävla inom ridsport?

Klart det är, det är underbart att åka ut och tävla, skulle aldrig byta bort det mot något!

Ny blogg

Publicerad 2012-02-06 10:48:25 i Allmänt,

Nu har jag äntligen skapat en blogg, försökte få namnet ponnymamma men det var upptaget tänkte att då gör jag ett försök med Ponnypappa och det var ledigt.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela